Team Maak kennis met het team van marketeers en audiovisuele specialisten.

 • Team

 • Niek Kuipers,
  Bedrijfskundige & Online Marketeer

  Niek is mede-eigenaar en online marketeer B2B pur sang! Hij beschikt over een gedegen kennis van videomarketing als het gaat om de online positionering van elke promotiefilm. Is verantwoordelijk voor new business, projectmanagement en productieplanning.

 • Thomas Tank,
  Bedrijfskundige & Business Developer

  Thomas is mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business. Werkt graag aan het creëren van nieuwe mogelijkheden en toepassingen van promotiefilms. Studeerde Bedrijfskunde in Enschede, is beelddenker en heeft een passie voor ondernemen.

 • Rick van Dorp,
  Cameraman & Motion Graphic Designer

  Zijn creatieve geest zorgt er voor dat hij nooit te kort komt aan ideeën voor het ontwikkelen van een concept voor een bedrijfs video. Vanwege zijn ervaring met conceptontwikkeling, camera en regie, editing, motion graphics design en fotografie is hij een echte alleskunner.

 •  

  Yoni Wentzel,
  3D & 2D Animator

  Yoni is een ster in het vormgeven van stijlen in animaties. Hij is creatief en veelzijdig in het uitzetten van (geanimeerde) verhaallijnen. Mede door zijn creatieve geest en zijn humor maakt dit hem tot een ware vakspecialist.

 • Arne Noot,
  Cameraman & Video Editor

  Arne heeft door zijn vooropleiding ervaring met veel verschillende disciplines qua digitale media. Vooral de kennis van camerawerk en video editing komen goed van toepassing en zijn een goede aanvulling op de rest van het team.

Promotie filmpje

Blijf met ons in contact op de manier die bij u past!

X

Contact

Bel ZoomWorks

Mail ZoomWorks