Kosten van een promotiefilmKosten van promo film maken komen hier aan bod.

  • Kosten van een promotiefilm

Kosten van promo film maken? De kosten om een promo film te laten maken, zijn afhankelijk van diverse factoren.

De kosten voor het laten maken van een promo film zijn afhankelijk van een aantal factoren. Simpel gezegd komt het neer op de hoeveelheid uren die nodig zijn voor concept ontwikkeling, productie, opname, montage, voice over-kosten, materiaal-kosten, muziekrechten en kosten voor een locatie. De vraag “wat kost en promo film maken?” is vergelijkbaar met de vraag “wat kost een auto?”. U voelt hem al aankomen. Hier kan zonder enige informatie geen antwoord op worden gegeven.

 

Sommige producenten van promo films maken gebruik van standaardpakketten. Dit principe staat echter haaks op werkwijze van ZoomWorks. Wij zijn er van overtuigd dat elke klant en elk verhaal uniek is. Daarom leent de productie van een promo film zich niet voor een standaardoplossing.

 

Wil je nog meer informatie over een promotiefilm laten maken? Klik!

Wat levert een promo film op?

 

Wist u dat videomarketing perfect in te zetten is om direct omzet te genereren? De eerste oriëntatie van uw doelgroep vindt vaak plaats op internet. Met een promo film kunt u hoger score in Google en trekt u relevante bezoekers naar uw website. Meer bezoekers resulteert in meer omzet! ZoomWorks helpt u om in beeld te komen bij uw doelgroep en deze met u in contact te laten komen! Maak een geheel vrijblijvende afspraak met een van onze videomarketingspecialisten

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Klik op de button, vul het formulier in en wij nemen contact met u op!Offerte

Kosten promo film makenkosten promo film maken

Blijf met ons in contact op de manier die bij u past!

X

Contact

Bel ZoomWorks

Mail ZoomWorks